Søg i denne blog

onsdag den 17. november 2010

Swedish House Mafia Mixtape !!


Det er nu muligt at hente et klasse Mixtape med Swedish House Mafia! ingen undskyldninger, tryk på albums, find linket og gå igang!

I 2009 udkom der et nummer af Swedish House Mafia, der på det tidspunkt ikke var et navn, alle burde kende, og det var nummeret Leave The World Behind. Gruppen består af producerne Steve Angello, Axwell og Sebastian Ingrosso - og de havde med dette nummer gået sammen med hollandske Laidback Luke

Og man må sige, at det allerede har fået rigtig, rigtig god omtale, deres projekt. Deres nye singleOne er også lidt af en genistreg, og ser man teaseren til nummeret, er der ingen tvivl om, at det er en værdig opfølger til den ellers storslåede produktion fra 2009. Leave The World Behind er godt nok ret langsomt opbyggende, men det er i den grad optakten værd, når klimakset endelig kommer i og festfyrværkeriet starter ved det fjerde minut. Vokalerne er leveret af Deborah Cox, der må siges at gøre et anstændigt job ved at trække dette nummer, der i forvejen godt kunne fungere instrumentalt, til et højere niveau. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar